36 месеца гаранция

 

Бърза доставка

 

14 дни право на връщане

 

Много подаръци

купи на изплащане
12 x 28.50 лв.

БЕЗЖИЧЕН CARPLAY ЗА TESLA Model 3 X Y S

299,90 лв.
С вкл. данък

Информационен лист

Марка
TESLA
420

Специфични референции

Брой :

Поръчай с 1 клик

    Поръчай

    Поздравления, Вашата поръчка бе приета

    Наш служител ще се свърже с Вас за повече детайли

    0% на 4 вноски по 74.98 лв.

    Auto AI BOX Безжичен адаптер Carplay Dongle за Tesla Model 3/Y/S/X MCU1/2.0/3.0

    .

    Характеристика:

    1. Приложими модели: за пълна серия автомобили на Tesla - Модел 3 (2016-2023) / Модел Y (2019-2023 / Модел X&S (2018-2023). Забележка: Моля, уверете се, че браузърът може да се отвори, докато превозното средство е в движение .

    2. Пълен Upgrade : Wireless CarPlay за вашия автомобил Tesla. Повече приложения, налични след надстройката , Waze, Spotify, Line, Podcast, Siri и Voice Assistant правят шофирането по-фокусирано, удобно, безопасно и забавно. Автоматично се свързва отново след първата успешна връзка и отнема само няколко секунди за достъп до интерфейса CarPlay.

    3. Управление от волана: с управление от волана на лявото колело за превъртане. Описание на бутона за повикване: 1. Отговорете на повикване (натиснете веднъж бутона за потвърждение на колелото) 2. Блокирайте повикване (щракнете бързо два пъти върху бутона за потвърждение на колелото) Описание на функцията на бутона Siri: Бързо щракнете двукратно върху бутона за потвърждение в интерфейса на Carplay (с изключение на интерфейса за повикване) Бутони нагоре и надолу: 1. Предишна страница (натиснете колелото наляво) 2.

    4. Безжична връзка: Свържете донгъла CarPlay към Bluetooth и WiFi на автомобила, свържете адаптера към Bluetooth на телефона; отидете на aicarpush.com и CarPlay ще работят в колата ви. CarPlay мооже да работи без гореща точка или SIM карта, но ако имате нужда от достъп до интернет, безжичният CarPlay адаптер за Tesla също поддържа HotSpot свързаност.

    5. Online Upgarde : Надстройката изисква интернет, така че, моля, споделете вашата телефонна точка за достъп до кутията. Моля, променете името на вашето телефонно устройство на CPhonHot и променете паролата за WiFi на телефона си на 68686688, след което CarPlay box поддържа онлайн надстройка. Отидете на Настройки - Система - Информация за системата - Откриване и надграждане. Поддържайте системата актуална с най-новите функции.

    Препоръчваме да използвате включения кабел за данни за свързване и използване

    .

    .

    Спецификации:

    Характеристики: Waze, Spotify, Line, Podcast, гласов асистент Siri, карти, музика, разделен екран, навигация и др.

    Монтаж: за пълната гама автомобили на Tesla - Модел 3 (2016-2023) / Модел Y (2019-2023 / Модел X&S (2018-2023)

    Забележка: адаптерът Tesla Wirelss CarPlay поддържа iPhone 8+ и по-нови версии.

    .

    .

    Списък с продукти:

    1*Carplay кутия

    1*Захранващ кабел

    1*Ръководство

    1*Адаптер за захранващ кабел

    .

    .

    Спецификация на продукта : 

    Входяща мощност: 5V2A

    Консумирана мощност: 5W

    WIFI : 2.4G/5.8G

    Bluetooth версия: 5.0

    Разделителна способност на медиацията: 1024 x 600

    Размер на продукта: 67mm*104mm*22mm

    Важно: снимките на продуктите, които предоставяме, са илюстративни и могат да се различават от реалния интерфейс на устройствата.
    Уважаеми клиенти, бихме искали да ви информираме, че цената за монтаж на нашите устройства не е включена в цената на продуктите ни. За да гарантираме правилното функциониране на устройствата и да важи гаранцията, е необходимо монтажът да се извърши в някой от нашите сервизни центрове. Тази услуга се заплаща на сервизния център. Благодарим ви за разбирането!

    Информационен лист

    Марка
    TESLA
    420

    Специфични референции

    Може да харесате тези продукти

    Свързани продукти